Kunnandi avd. Kongsberg

Posted on Posted in Kunnandi, Kunnandi Kongsberg

Kunnandi Kongsberg

Litt om avdelingen

Avdelingen i Kongsberg ble opprettet Februar 2016. Dette betyr at denne avdelingen er i en oppstartsfase/vekstfase. Avdelingen har per i dag fire juniorkonsulenter, fire konsulenter og fire som sitter i lederstillinger. Vi fikk igjennom vår første prosjekt i november i fjor som var da Karrieredagen. Dette var et samarbeid mellom Kunnandi og Kongsberg næringsforum. Vi kan med glede si at ble vel gjennomført, og at vi har også fått prosjektet til 2017. Avdelingen jobber nå med å rekruttere enda flere konsulenter til selskapet, og skape en renommé for Kunnandi i Kongsberg Kommune gjennom å kvalitetssikre arbeid og prosjekter fra vår side.

 

Prosjekter fremover

I dag holder vi på med to mindre prosjekter som er å holde CV-kurs for studentene på HSN Kongsberg. Her har vi et samarbeid med Manpower, datoer og påmelding vil komme frem senere når dette er utarbeidet av prosjektgruppen.

Avdelingen holder også på med å danne et Karriereportal i samarbeid med HSN og andre aktører. Dette er en spennende prosjekt for studenter på HSN uansett hvilken avdeling, og vi tok med glede ansvar for å bidra med dette.

Vi gleder oss frem over til å jobbe med flere nye og spennende prosjekter og danne relasjoner til næringslivet her i Kongsberg.